Fjärde Statsmakten 25 med Lars Bern om drevet mot Swebbtv, sveket mot de äldre mm.

Detta program börjar med ett filmklipp från den moderata ordföranden för Spånga-Tensta stadsdelsnämnd Ole-Jörgen Persson. Han är mycket upprörd över att Swebbtv är på plats och filmar. Han anklagar oss för att vara ”en del av problemet och inte en del av lösningen.” Vad är det då för problem som Ole-Jörgen syftar på? Kan det vara så att han är arg för att Swebbtv har genomskådat politikernas svek mot de gamla?
Lars Bern kommenterar här anklagelserna mot Swebbtv att tillhöra den så kallade ”vit maktrörelsen”. Han menar att de som på allvar och med framgång kritiserar våra makthavare kommer att bli omnämnda som nazister. Detta helt oavsett om det är sant eller inte. Det viktiga för våra makthavare och deras journalister (läs mainstream media) är att kritiker tystas och det görs i dagsläget bäst genom stigmatisering och ”brunsmetning”.
Det visar sig att Länstidningen i Södertälje genom chefsredaktör Lillan Hedlund fått uppgifterna om Swebbtvs koppling ”vit maktrörelsen” från Jonathan Leman på EXPO. Mikael menar att det inte finns någon so helst grund för detta påstående av Leman. Detta är ett flagrant exempel på en falsk nyhet. Boel Godner, socialdemokratisk politiker i Södertälje samt styrelseledamot i Södertälje Science Park, har senare fält hårda omdömen om Leif Östling och varit delaktig i att få honom avsatt som styrelseordförande för Södertälje Science Park.
Lars Bern menar på att denna typ av drev uppstår eftersom i princip all verksamhet i västliga länder nu är politiserad. Det blir en hämsko för våra länder. Boel Godners uttalande om Östling skall också sättas i relation till de verkliga problem hon har med sysselsättning och kriminalitet i Södertälje. Hon vägrar gå in i en saklig diskussion med Östling.
Även statliga SVT har gjort inslag om Östlings medverkande i Swebbtv. I inslaget där Swebbtvs intervju med Östling visas har SVT helt fräckt brutit mot citaträtten och suddat bort Swbbtvs logga samt swishnummer. Inte heller SVT har stämt av sina falska påståenden med Swebbtv.
I veckan har även tabloidtidningen Expressen dragit en lans för de rådande makthavarna och deras intressen. Man har publicerat bilder på så kallade ”klimatförnekarna” [sic!] i Sverige. I själva verket är dessa människor motståndare till den alarmism gällande klimatet som mainstreammedia i symbios med politikerna försöker prångla ut till folket.
Vi tar även upp den artikel från Dagens Industri som behandlar att AP-fonder ratar köp av aktier i saudisk olja när den nu sätts på börsen. Bern fördömer att fonderna handlar politiskt korrekt och inte sätter pensionsspararnas vinstintressen i första rummet. Samtidigt som detta sker visar oligarker som George Soros oförminskat intresse för att köpa olje- och kolbaserade produkter, emedan de simultant arbetar för klimatalarmism. Det blir ju så, att ju mindre vi och våra investerare inom AP-fonden köper oljeaktier, ju billigare blir de för Georg Soros och liknande finansintressen.
Klimatskrämseln påverkar också vilken mat som serveras i skolorna till våra barn. Förskolan Gitarren i Umeå har beslutat att endast servera vegetarisk kost. Lars Bern anser detta vara förkastligt eftersom animalisk kost och fett är viktigt för utveckling av barns hjärnor.
De sex imamer som SÄPO bedömt som farliga och rekommenderat utvisning för har i veckan fått beskedet att de får stanna. Lars Bern anser att förklaringen till socialdemokraternas fega hållning i frågan är att de som sympatiserar med imamerna är också de som röstar på socialdemokraterna.
Det Inledande klippet med stadsdelsordförande Ole-Jörgen Persson som i vredesmod anklagar Mikael Willgert för att vara ett problem är från Spånga-Tensta stadsdelsnämnd. Man har under mötet avhandlat Serviceboendet Fristads som nu skall läggas ner. Fristads ägs av kommunala fastighetsbolaget Micasa och hyrs ut till kommunen. Politikerna hänvisar till Micasas utredning som dömer ut byggnaden. De äldre måste flytta ut till annat boende. Men vad som ska hända med byggnaden när de gamla flyttat ut, säger politikerna att de inte vet.
Om migranter flyttar in i stället för de gamla, gör kommunen vinst dels genom de statliga pengarna för migranterna och dels genom att färre gamla bor i den dyra boendeformen servicehus. De får istället söka sig till för kommunen billigare alternativ.
Dessutom gör kommunen en ytterligare besparing då det bevisligen inte är ovanligt att äldre människor dör inom kort då de tvingats flytta.
----------
Stöd Swebbtv på olika sätt:
- Handla i vår butik på butik.swebbtv.se
- Skicka dina tips eller förslag på "inskickade klipp" till info@swebbtv.se
- Texta våra program på svenska eller engelska. Skicka mail om du är intresserad
- Se alla våra program på vår hemsida www.swebbtv.se och berätta för andra
- Stödja ekonomiskt på Swish 123 535 86 92 (OBS Nytt), eller bankgiro 147-0558.
Du kan också donera direkt eller som månadsgivare på bankkonto 9235-229 1186 (9235 är clearingnummer).

Ladda ner

visningar
71,567

Kommentarer

 • Ole-Jörgen Persson, välbetald (?) politiker, visar sitt totala förakt för allt vad offentlighetens insyn innebär, vad döljer du? Varför välkomnar du inte chansen att få nå ut med ditt och ditt partis budskap i den här frågan? Frestad, men sansar mig här, finns högar med kraftord jag inte tänker skriva, men som dom flesta nog kan tänka sig...skäms på dig och dina kumpaner

  Mauritz SvalanderMauritz Svalander4 dagar sedan
 • Aldrig tidigare har makten ifrågasatts så mycket som nu, makten har heller aldrig så tydligt avslöjat sig att de myglar, ljuger och känner sig rädda för folkets ilska.

  Kille 1967Kille 19674 dagar sedan
 • Angående anklagelser om vitmakt kopplingar låter i mina öron som förtal, borde driva detta vidare.

  ESP87ESP876 dagar sedan
 • Roligt att det finns folk som vågar komma fram med sanningen heder åt er.

  Kent SvensénKent Svensén7 dagar sedan
 • Vi skulle behöva ha 349 sådana som "Lars Bern" i riksdagen, män som kvinnor. "Inga politiker alltså".

  Christer LindenChrister Linden7 dagar sedan
 • as an emigrant to the USA fran Sverige....interesting to see and hear...still some 'Voices' i Sverige som forsoker ha oppen debatt. Thank You.

  Tobias LarsTobias Lars9 dagar sedan
 • Ni gör ett mycket bra jobb

  Nils-Olov JohanssonNils-Olov Johansson10 dagar sedan
 • Mer aktuell än någonsin ! seproject.info/it/video/hYhjq6uouGqljrw

  Rebel63Rebel6310 dagar sedan
 • Ålderrism är vad Stockholms folkvalda politiker sysslar med. Bort med folkförrädarna från Stockholms stadshus.

  David SedanoDavid Sedano10 dagar sedan
 • Det är därför Tyskland bygger nya kolkraft

  MrXyz123456zyxMrXyz123456zyx11 dagar sedan
 • Jag håller tummarna förr Er! Jag är så lycklig att se att det finns i Sverige folk som pratar med sunt förnuft och visar det galenskapet, den dagens europa sjukdom och som strider mot det. Det är så bra att ni finns organiserade. Innan jag trodde att varje klok svensk bara tänker i sitt huvud och inte pratar med andra som är det på jobben...

  MrXyz123456zyxMrXyz123456zyx11 dagar sedan
 • Fy tusan för dessa förrädare inom politiken som endast ser till sitt eget bästa. De flesta vet ju varför det I Sverige har uppstått den situation som nu råder. Jag bävar för att I framtiden kanske behöva bo på ett äldreboende. framtiden börjar anta en mörkare färgton. Hujedamej!

  Peter RosqvistPeter Rosqvist11 dagar sedan
 • Om någon är villig att komma ihåg, så 20-30 år i framtiden, kanske mer när denna moderat är gammal och grå. Då behöver folket veta vart han sitter på ålderns höst, så vi kan tacka honom och be honom flytta! Inte det mest aktiva ställningstagandet, men jag hoppas att vi inte glömmer detta svek!

  Eric LeijonEric Leijon11 dagar sedan
 • Vad är det för helknäppa föräldrar som inte vågar lägga sig i vad deras barn får för mat på dagis och skola. Vad är det dessa föräldrar bryr sig om då???

  Olav GjeltenOlav Gjelten11 dagar sedan
 • Hoppas att ni inte kommer att ge vika för statens påverkan. Även om jag själv gett upp hoppet om ett riktigt Sverige så vill jag givetvis att allt ordnar upp sig.

  Ingemar NilssonIngemar Nilsson12 dagar sedan
 • Den här politikern vill jag kalla slyngel, men han blir gammal en dag också.Tack för att SwebbTV finns, även om hoppet för ett vettigt och logiskt Sverige är troligen helt omöjlig numera och kanske i framtiden. Sossarna och sjuklövern måste bort.

  Ingemar NilssonIngemar Nilsson12 dagar sedan
 • Ole-Jörgen! Ännu en nolla. Är du stolt över att svika människor som byggt upp detta samhället?

  drumtumdrumtum12 dagar sedan
 • Det är bra att ni finns älskar er😀😀😀😀

  Torrey LundbergTorrey Lundberg12 dagar sedan
 • Hoppas muppen Ole-Jörgen Persson och co. får ligga ensam i sin egen skit när han blir gammal, men han har väl lagt undan en hel del av sina korruptionsintäckter så han kan ha en underbar ålders höst. FY FAN VILKET SVIN

  Nina.FrankNina.Frank12 dagar sedan
 • Respektera alla deltagare i programmet och även andra kommentatorer, vårdat språk, relevans och ej hmf.

  Swebbtv moderatorSwebbtv moderator12 dagar sedan
 • *Svensk Webbtelevision, Michael Willgert och Lars Bern utgör en **_formidabel demokratisk kraft_** för Sverige och det svenska folket! - Bevisen på detta kommer klart till utryck i etablissementets **_ytterst ohederliga_** bemötande, specielt från politiker, statsanställda, karriärpolitiker och deras lojala propagandamaskineri - ‘Lame stream media’.* (Note: _Exakt_ samma ‘‘program’’ körs av en korrumperad ‘elit’ här i Norge, _same shit, same wrapping . . ._ När norska vansinniga politiker i sin tid gav tilstånd att bygga detta ‘gudshus’ för en sjuk getherdar-religion i norges huvudstad, förlorade jag personligt _all_ respekt för officiell norsk politik: furusetmoske.no/wp-content/uploads/2018/12/slider_03.jpg . . . ) Man kan bara hoppas att Swebbtv’s avslöjande och uppenbara budskap så snabbt som överhuvudtaget möjligt når ut till en tillräckligt stor andel av dom människor som de facto _utgör_ den svenska demokratin, och att detta på så sätt initierar en _radikal_ och minst sagt *_ytterst nödvändig_* systemändring, någåt som till exempel leder till att Sveriges autonoma självstände _återuppstår_ - vid ett utträdande från det kabalistiska EU.* *Swebbtv borde i en **_sund_** och **_frisk_** värld, vara ett ljusande, logisk (och **_högst_** legalt) exempel till efterföljande i varje demokrati värda namnet!*

  Eric KamovEric Kamov13 dagar sedan
 • HAHA man börjar tröttna.. Pengar, makt o status vill man sträva efter känns det som flera vill ha men som kan mycket väl vara ett hinder för att faktiskt vara glad.. Kolla dessa Rika Rotschild och rockerfeller,, en ständig jakt som verkar kännas ganska tomt då man slutar inte, som en drog kan man säga. Men staten snälla skatta inte co2 och gör de ej svårare för våra svenska bönder

  Kenny StarfighterKenny Starfighter13 dagar sedan
 • banned.video

  outahnational1outahnational113 dagar sedan
 • För jävligt hur politiker behandlar de äldre. Det är inte bara bedrägeri, det är även landsförräderi.

  Monomate 360Monomate 36013 dagar sedan
 • Migrationsöverdomstolen gick emot regeringens beslut gällande utvisningen av imamerna. Det är alltså där de samhällsfientliga krafterna verkar.

  Elisabeth HenrikssonElisabeth Henriksson14 dagar sedan
 • Jag har gått i flera år o tänkt i mitt stilla sinne: "Måtte jag aldrig behöva någon hjälp av samhället".

  afutla qianafutla qian14 dagar sedan
 • Vilken smörja

  Olov DagerOlov Dager14 dagar sedan
 • Kan inte uttrycka mitt förakt för dessa politiker. Orden räcker inte. Är ganska bedrövad.

  Anders FolkeAnders Folke14 dagar sedan
 • underminerande av medelklassen, m.m.

  doliio volaydoliio volay14 dagar sedan
  • Bjud in Carl Norberg från de fria!

   afutla qianafutla qian14 dagar sedan
 • Sverige är avskaffat och på väg in i diktatur

  Irene NielsenIrene Nielsen14 dagar sedan
 • Tänk om vårt land styrdes av människor med Lars Berns intelligens! Jag önskar honom all lycka, en en fantastisk hälsa och väldigt långt liv! Tack Mikael Wilgert och SwebbTV för ert fina arbete och för att ni är ett ljus i vårt genomruttna mediaklimat!🙏🏼❤️ Krampåer💕 Heidi

  Heidi Hay TattooHeidi Hay Tattoo14 dagar sedan
  • avgiften till er.

   doliio volaydoliio volay14 dagar sedan
 • Kanada är känt för sin lyckade immigrationspolitik. Där tas inte längre muslimska män emot då de skapar problem för kvinnor. Här är ett exempel från Oskarstöm utanför Halmstad: www.svt.se/nyheter/lokalt/halland/kvinnor-pa-spenshult-vi-kanner-oss-otrygga

  Bo EkmanBo Ekman14 dagar sedan
 • Skulle definitivt kolla mer på detta om det hade lite bättre produktionsvärde!

  NewdrugNewdrug14 dagar sedan
 • Stå på er!

  NewdrugNewdrug14 dagar sedan
 • Undrar vad Hanif Bali tycker om detta...........

  NPC -30NPC -3014 dagar sedan
 • Man skulle verkligen behöva rensa i träsket här i Sverige också...

  NPC -30NPC -3014 dagar sedan
 • Dom här gamlingarna har väl yngre släktingar, hur reagerar dom?

  Filippin GuidenFilippin Guiden14 dagar sedan
 • Ole-Jörgen Pettersson är avlönade tjänstejon. Corrupt "Geretriskgenocid" Han skall också åldras utan trygghet! Vad man gör i livet man ska vara när man Dö!

  Om Mani Padme HumOm Mani Padme Hum15 dagar sedan
 • Vi är redan fattigpensionärer!

  Torbjörn FryklundTorbjörn Fryklund15 dagar sedan
 • Hur är det med kärnkraften då

  Jorgen OhlsonJorgen Ohlson15 dagar sedan
 • Är det någon annan än jag som blir galen förbannad när man hör sådana saker ?

  Rui NunesRui Nunes15 dagar sedan
 • Det borde väl vara lämpligt att stämma länstidingen för förtal

  Lars FrendbergLars Frendberg15 dagar sedan
 • den skelögda kopparblonda politikern är ju uppenbarigen skiträdd han är skitrdd för at åka fast för något, troligen får han en god fickpeng för att sälja den här fastigheten till den som kommer att köpa den. om vi går på möten som vi har rätt att gå till, och filmar, som vi ahar rätt att göra på politiska möten så är det något suspekt med oss Gå inte på det! vi lever inte i en kristen värl längre, så folk har inga hämningar mot att ljuga hur som helst och att luras hur mycket dom än förstör för andra, glöm heder, den finns inte som den fanns förut, och försök inte att göra dessa luredrejare och lögnare till bättre människor för problemet är inte att dom har för lite religion eller moral eller etik, utan att dom redan är religiösa medlemmar i en annan religion, dom har redan en stark tro, starkare än din t o m och dom kommer inte att byta till din religon för att du beter dej fromt snällt eller pedagogiskt mot dom såna här människorna kan man bara ta hand om på deet sätt som hjälten i dom gamla sagorna tar hand om den onda Draken vi måste vara listiga, visa och bättre på att spela teater när det behövs än fienden, samt vara beredd att slå hårt med svärdet när det behövs och vara modigare än fienden.

  torrace12torrace1215 dagar sedan
 • Bjud in Carl Norberg från de fria!

  Andreas StrandAndreas Strand15 dagar sedan
 • Ole-Jörgen kan inte kontrollera sin ilska. Undrar vad det kan bero på? Det kan man dra nytta av. Tecken på att han är en svag individ/politiker.

  abbsnn coseabbsnn cose15 dagar sedan
 • Mycket intressant utläggning Lars om oljan! Hovet och kronprinsessan var med idag på klimathysterin? Hoppas Swebbtv tar upp detta också. Bra idé att ge motsvarande tv - avgiften till er.

  Elisabeth KjellströmElisabeth Kjellström15 dagar sedan
 • Jag vill gärna associeras med vit makt, så jag ställer upp! 😁 Som vanligt bra, men människorna kom från Gud, inte någon apa.

  LegendenLegenden15 dagar sedan
 • Däremot är det bra att svenskarna inte investerar i Aramco. Just Saudis olja är på dekis. Googla "al-Husseini Saudi oil". För att förstå mekanismen för just Aramco är att värdet i marken inte finns kvar. Då är det givet att man då börsnoterar, på så vis får man massor med pengar för något som absolut inte är värt något, dessutom får privata "intressen" ta över decomissionkostnaden av fälten. Annars för övrigt är jag imponerad av Lars Berns tradingerfarenhet och även dig Mikael & Jan. Imponerande.

  SerpentInsideSerpentInside15 dagar sedan
  • @abbsnn cose Haha din loser jobbar du på Aramcos marknadsavdelning?

   SerpentInsideSerpentInside15 dagar sedan
  • en sådan misslyckad person.

   abbsnn coseabbsnn cose15 dagar sedan
 • Bra grabbar! Ni gör mig glad och ger oss hopp!

  bcvbb hyuibcvbb hyui15 dagar sedan
 • Tack för att vi äntligen får riktig journalistik!!

  Sabina SSabina S15 dagar sedan
 • Det kommer en dag när denna regering kommer falla. Då ska vi återställa allt igen. Även om det tar 50 år.

  nafetsnafets15 dagar sedan
 • "Höger radikalisering" i skolan ska behandlas med mjukhet och hjärtevärmande gester, men inte vänster-radikalisering! "Elever som riskerar att radikaliseras behöver någon att lita på" www.levandehistoria.se/om-oss/hur-arbetar-vi/uppdrag-att-forebygga-och-motverka-rasism/artikelserie/segerstedtinstitutet

  torrace12torrace1215 dagar sedan
  • @bcvbb hyui hej, jag vill bara nämna at din replik hmnade som ett svar under min kommentar men den var ämnad att gå till porducenterna av videon som swebb tv gjorde

   torrace12torrace1215 dagar sedan
  • Kanon att ni finns, men kan ni ordna så vi slipper speglingar i brillorna? Ser inte så proffsigt ut. :-D

   bcvbb hyuibcvbb hyui15 dagar sedan
 • *Vi måste hjälpas åt att* skapa och materiellt färdigställa backup planer, så vi är förberedda att bevara motståndet även *mot överraskande grova ingrepp* mot oss från Etablissemangets sida! VI *MÅSTE* bevara det, vi bara Måste!

  torrace12torrace1215 dagar sedan
 • Fråga: Vad tycker ni om Bert Karlssons youtube kanal "Berts Värld" och hans ansats att samla ihop pengar till en kampanj som bekämpar vänstern och klimathysterin etc.

  torrace12torrace1215 dagar sedan
 • Ge fan i våra gamlingar, bara fegisar ger sig på djur, äldre och barn.

  Love The Beast WithinLove The Beast Within15 dagar sedan
 • Bra grabbar! Ni gör mig glad och ger oss hopp!

  bocoy noiubocoy noiu15 dagar sedan
 • Tack Mikael Willgert och Lars Bern

  annemarie g Woudaannemarie g Wouda15 dagar sedan
 • Så länge som barnen på Gitarren är barn till sossar, vpk:are, miljömuppar, centermongos, liberaldildos, kristusar och moddar, så är jag inte emot det.

  Peter PuckPeter Puck15 dagar sedan
 • tusen takk för att ni belyser detta swebbtv. varför tas inte detta upp på svt, tv4? ah just det kom på det nu, passar inte etablissemanget.

  pg574pg57415 dagar sedan
  • Han är lik Lennart Hyland !

   bocoy noiubocoy noiu15 dagar sedan
 • Hej, min fråga går till Lars Bern. Du har ju jobbat inom psykiatrin osv, hur ställde du dig till kriminaliseringen av Cannabis 1988 och vad tycker ni om det idag? Jag tror att kriminaliseringen av örten är till mycket mer onytta än nytta för folkhälsan. Kriminalisering och otillgängligheten av medicinen påverkar människan negativt så att människan mår sämre psykiskt. Har du lite statistik på hur det var innan och efter lagändringen? Jag tror att den lagen är en investering på folkets bekostnad så att de blor i behov av 1000 andra olika mindre effektivare och vilseledande alternativ.

  A GashaA Gasha15 dagar sedan